JOUW OPLEIDING, WIJ MAKEN ER WERK VAN! 
__________________________________________________

Nieuws en nieuwtjes over Rudigeeftles.nl, cursisten, opleidingen en trainingen

Rudigeeftles.nl wenst u heel fijne Kerstdagen en een geslaagd 2019 toe!

En die eerste maand van 2019 is al heel erg goed begonnen: Netty slaagde voor PDB/Bedrijfsadministratie met een 9.3, Annelies haalde een 9 voor haar examen Boekhouden en Lindsey slaagde voor Receptioniste/Telefoniste met 2 achten en een 9, En op het laatst slaagde Carola voor Officemanager en haalde Brendie haar diploma Basiskennis Boekhouden met een 8.1. Gefeliciteerd allemaal.

Studiebegeleiding autistische jong-volwassenen verlengd

Autistisch. En daardoor geen HAVO-diploma behaald omdat de school niets meer met hen kon. Dat overkwam 2 jong-volwassenen.
Als experiment in samenwerking met http://www.assortimens.nl/ begon ik in oktober 2018 met studiebegeleiding voor deze twee jongeren. De begeleiding werd betaald door de betrokken gemeenten. Dat verloopt dermate succesvol dat onlangs is besloten het experiment te verlengen en uit te breiden. In mei doen deze twee mensen hun eerste Staatsexamen. En ik zal er alles aan doen om hen te laten slagen. Want we maken er werk van! Ook in 2019. Ook voor autistische jongeren.

Het Twents Fonds voor Vakmanschap heeft elf miljoen euro in kas. Van dat geld kunnen naar schatting de komende vier jaar zo'n 6000 mensen een bij- of nascholing betalen.

Aldus berichtgeving op onder meer RTV Oost: https://www.rtvoost.nl/pl.aspx?nid=306608. Dus kijk eens of je een beroep kunt doen op deze subsidiepot voor je opleiding.

 


  


Opbellen
E-mail
Info